Olen Elena Friberg, 45-vuotias nainen ja kahden kouluikäisen lapsen äiti. Asun Vihdin Nummelassa.

Ammateiltani olen Koulutettu Hieroja, (Suomen Urheiluhierojaopisto 2004) Lähihoitaja (2010) sekä Liikunnan Ammattitutkinto, Personal Trainer (Kisakallio 2017) sekä Palautumisohjaaja (Palautumiskoulu PRO 2022).

Pyöritän FriiDo-yritystäni, jonka toimialoja ovat hieronta, ravinto-ohjelmointi, henkilökohtainen valmentaminen, palautumisohjaus yksilökohtaisesti tai pienryhmissä.

Nautin suunnattomasti elämästä ja olen kiitollinen asioista mitä minulla on ja elämästä sellaisenaan.

Hieronnassa minulla on oma käsiala ja luova, asiakkaaseen sopeutuva tyyli. Pyrin ratkaisemaan ongelmia ja ajattelemaan kehon mekaniikkaa. Käteni ovat harjaantuneet löytämään ongelmakohdat ja etsin avaimia millä saan kehoa palautumaan.

Teen hierontaa pääsääntöisesti omalla salillani CrossFit Nummelassa, jossa valmennan. Tutustu Crossfit Nummelan tarjontaan täältä.

Teen ravintovalmennuksia sekä PT-valmennusten yhteydessä, että etänä netissä ja puhelimitse.

Tarjoan pt-tunteja, jolloin voin tulla paikan päälle sinne missä sinä liikut, kannustamaan, tarvittaessa ruoskimaankin, sekä neuvomaan tekniikoissa.

Urheilullinen taustani on nuoruuden tanssiharrastuksessa (enimmäkseen baletti) sekä ratsastuksessa. Näiden ohella kävin kuntosalilla sekä aerobicissa. Olin intohimoinen treenaaja.

Vuosina 2008-2012 odotin, imetin tai hoidin tuolloin pieniä lapsiani ja tämä vei kaiken aikani ja energiani. Kärsin tuolloin myös terveysongelmista ja olin ylipainoinen.

Aloitin liikkumisen kuntosalilla ja juosten 2012. Keväällä 2014 löysin CrossFitin ja rakastuin siihen. Tätä rakkautta on kestänyt jo 6 vuotta ja se jatkuu edelleen.
Vuosina 2018-2019 kokeilin myös painia, mutta en pystynyt panostamaan kahteen rankkaan lajiin.
Olen kilpaillut muutaman kerran CrossFitissa ja kahdesti Vahvin-lajeissa. Jälkimmäisissä olen sijoittunut ensimmäisissä kilpailuissani viidenneksi ja tänä kesänä, 2020, Vihdin Vahvin kilpailussa hopealle.
Kilpailua enemmän rakastan treenaamista, ihan sillä hetkellä kun se tapahtuu. Sen tunnetta.

Ihmisenä olen eläytyvä ja hyvin läsnä. Kysyn paljon hyvin suoria kysymyksiä. Pääsääntöisesti minun on hyvin helppoa pitää ihmisistä, olen heistä vilpittömästi ja avosydämisellä tavalla kiinnostunut. Ohjaajana olen intensiivinen ja analyyttinen.

Elämän koen syvästi ja jokaista piirtoa myöden. Jos ei pohtisi asioita, en olisi oma itseni. Minulla on jatkuva tiedonjano ja rakastan lukemista sekä podcasteja.
Minulla on ollut ilo kohdata asiakkaita joiden kautta olen saanut lisää tietoa eri aihealueilta.